De beste zorgen voor en na een ingreep

Zowel voor als na de operatie kan uw dier in de beste omstandigheden bij ons verblijven. Vlak naast de praktijkkamer is er een aparte hospitalisatieruimte. Daar zijn aangepaste, comfortabele hokken per diersoort. De toestand van elke patiënt kan daar van dichtbij opgevolgd en onder controle gehouden. We beschikken over alle nodige apparatuur, zoals warmtelampen,  warmtematten, zuurstoftherapie,… om uw dier zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Ook de camerabewaking, waarbij we de beelden op grootbeeld en de smartphone kunnen bekijken, zorgt ervoor dat we altijd en overal zicht hebben op de dieren.

dierendoc

Breng gerust een voorwerp mee waar uw dier aan gehecht. Zo heeft hij iets vertrouwd bij het ontwaken.

Post-operatief

Omdat we weten dat stress of drukte een negatieve invloed heeft op het herstel is het van belang dat uw dier na de operatie in alle rust, warmte en geborgenheid kan bijkomen en herstellen. Onze hospitalisatiehokken zijn zo ingericht om de dieren zo comfortabel mogelijk te verzorgen. We kunnen de dieren in een infectie-vrije quarantaine leggen als dit nodig is en we houden hun toestand steeds nauwgezet in de gaten.

En omdat thuis meestal de meest geliefkoosde omgeving is voor uw dier houden we het verblijf zo kort mogelijk.

Uitlooppark

Aansluitend op de hospitalisatieruimte beschikken we over een groot uitlooppark, waar uw dier even kan uitwaaien of rustig een luchtje scheppen. Ook hier is steeds camerabewaking aanwezig met geluidsdetectie en vanuit onze privé kunnen we permanent toezicht houden. We zien dat heel wat dieren er enorm van genieten om even buiten te zijn en dit komt hun herstel zeker ten goede.

Koen Rogge
Vraag bij de consultatie gerust eens om een kijkje te nemen in de hospitalisatieruimte. Zo weet u waar uw dier na de ingreep zal verzorgd worden.