Gespecialiseerde zorg voor kleine huisdieren
Dierenarts Rogge
Gespecialiseerde zorg voor kleine huisdieren

In zijn dierenartspraktijk in Pittem biedt Koen Rogge zowel eerstelijns als gespecialiseerde verzorging aan voor kleine huisdieren. U kan er terecht met uw hond, kat, knaagdier, vogels of andere gezelschapsdieren. Dankzij de jarenlange ervaring en de passie voor zijn vak omringt Koen uw dier met de beste zorgen, zowel bij ziekte of een letsel als bij routine-ingrepen.

Zorg op maat van elk dier
Zorg op maat van elk dier

Omdat elk huisdier anders is en andere noden heeft, is elke behandeling maatwerk. Onze kennis en ervaring gecombineerd met grondig onderzoek, de beste apparatuur en het verhaal van de eigenaar maakt dat elke dier met de beste zorgen omringen.

Huisdierenarts en huisdierenspecialist in één
Huisdierenarts en huisdierenspecialist in één

Bij Koen Rogge kan u terecht voor heel wat preventieve behandelingen en eerste zorgen, maar ook voor gespecialiseerde (chirurgische) ingrepen. Hierdoor kunnen wij uw dier op één plaats en met de gepaste apparatuur helpen.

Hoogstaand onderzoeksmateriaal
Hoogstaand onderzoeksmateriaal

Dankzij de voortdurende investering in nieuwe en moderne apparatuur kunnen wij uw dier optimaal helpen en behandelen. Onze echografietoestellen, de digitale RX en het uitgebreid assortiment aan onderzoeksmateriaal dragen bij tot een precieze diagnose en een snelle, correcte behandeling.

Zorg op maat van elk dier

Van preventieve zorgen tot ziektebehandeling en chirurgische ingrepen

Koen Rogge behandelt enkel kleine huisdieren en heeft zich sterk gespecialiseerd in onderzoek (echografie, radiologie) en chirurgie, zonder evenwel de basiszorgen uit het oog te verliezen.

Vrije consultatie:
weekdag
10.00 - 11.00 & 17.00 - 19.00u
zaterdag
9.30 - 12.00u
donderdagavond geen consultatie.
maak een afspraak:
Bel

T. 051 40 74 75

GSM. 0476 21 37 61

“Stel meteen uw vraag!”

De onderstaande vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen:
*verplichte velden